de fotograaf by cindy uit amersfoort
Hi, welkom

By Cindy

Als jong meisje was ik altijd al geïnteresseerd in beeld. Tekenen, fotograferen met een simpele camera, leuke composities proberen te maken en wat aanmodderen met de handmatige instellingen.
Helaas door de drukte van het leven is dat in de jaren naar achteren geschoven en heb ik me er niet meer mee bezig gehouden.

Tot ik eind 2016 besloot dat het anders moest. Ik moest mijn droom achterna. Maar hoe dan? En durf ik dat wel?
Uiteindelijk heb ik me halsoverkop ingeschreven voor een jaaropleiding fotografie. Voor mezelf, omdat ik mijn creatieve kant miste en mijn droom binnen handbereik lag. Toen de opleiding startte werd het duidelijk, ik had de juiste keuze gemaakt. Als een vis in het water stortte ik me helemaal op mijn camera en opleiding.

Inmiddels is fotografie mijn leven. Ik heb het geluk dat mijn eigen droom hier dagelijks door het huis hobbelt en de tweede op komst is, en ik als mama ook zoveel mooie momenten vast mag leggen. En precies dat doe ik ook graag voor anderen. Daar ligt mijn passie, het geluk van prachtige foto’s van een pasgeboren baby of een jong gezin. En het mooiste: foto’s vergeet je niet, die worden alleen nog maar dierbaarder. En dat jullie daar over enkele jaren op terug kunnen kijken en die liefde weer kunnen voelen van dat moment, daar doe ik het voor.

Mag ik jouw droom voor je vastleggen?

Cindy