Welcome to the world!

De eerste kennismaking met je kleine wonder, de eerste uurtjes samen als gezin.
Dromen die je nooit meer wilt vergeten!

Misschien wel dé belangrijkste dag in jullie leven: de geboorte van je kindje. De dag dat jullie een gezin worden of er een broertje of zusje bij komt. Dé dag dat jullie droom werkelijkheid wordt!

Vaak vliegt zo’n dag voorbij en maak je zo veel mee dat kleine details aan je voorbij gaan en herinneringen snel weer vervagen. Hoe mooi is het dan, als je daar later op terug kunt kijken? Weer even kunt voelen hoe het was?
Ik help jullie daar graag bij door die dag voor jullie vast te leggen. De spanning van het moment, de geboorte zelf, de eerste kennismaking, het wegen en aankleden, de eerste keer bij papa. Of misschien de uurtjes vlak na de bevalling, nog zo vers en nieuw. Elkaar leren kennen, de eerste keren voeden, kennis maken met opa’s en oma’s. Al die momentjes die zo mooi en belangrijk zijn leg ik graag vast voor jullie.

Fresh 48 shoot

Omdat jullie misschien liever niet de geboorte zelf willen laten vastleggen, maar wel de uren vlak erna, bied ik een Fresh 48 pakket. Dit betekent dat ik binnen maximaal 48 uur na de geboorte bij jullie thuis of in het ziekenhuis langs kom voor een reportage van jullie kersverse wonder. Om te garanderen dat ik binnen korte tijd bij jullie kan zijn, sta ik vanaf week 38 standby, zodat jullie me, wanneer de bevalling begint, op de hoogte kunnen stellen en ik snel langs kan komen.

Geboortefotografie

Willen jullie graag de geboorte zelf vast laten leggen, dan kan dit uiteraard ook! Omdat dit een erg belangrijke dag is en een intiem moment, vind ik het belangrijk dat we elkaar van te voren goed leren kennen. Ik kom dan ook rond week 30 langs voor een kennismakingsgesprek en in de weken daarna houd ik graag contact met jullie en vind ik het fijn om te horen hoe het met jullie gaat en hoe de controles bij de verloskundige verlopen.

Hoe gaat zo’n geboorteshoot dan in zijn werk?

Wanneer de bevalling op gang komt kunnen jullie me bellen, want ik sta vanaf 38 weken 24/7 standby voor jullie, dus ook ’s nachts. Wanneer de bevalling goed op gang komt, kom ik naar jullie toe en blijf ik tot een paar uur na de bevalling, ongeacht hoe lang deze duurt. Uiteraard houd ik me vooral op de achtergrond en kunnen jullie altijd aangeven wanneer jullie behoefte hebben aan wat privacy.

Kunnen we jou altijd als geboortefotograaf inhuren?

Helaas niet. Om te zorgen dat ik op tijd bij de bevalling kan zijn kan ik alleen jullie bevalling fotograferen als dit in Amersfoort of omgeving is. Vindt de bevalling verder dan drie kwartier buiten Amersfoort plaats, dan is het risico te groot dat ik er niet op tijd bij ben. Heb je een geplande keizersnede dan is dit natuurlijk wel mogelijk.

Matthijs
"Cindy is heel professioneel en creatief in haar werk als fotograaf. Het was fijn om iemand erbij te hebben om foto’s te maken zodat ik mijn aandacht volledig aan mijn vrouw en kindje kon besteden. Wat prettig was voor mij als man is dat het niet geforceerd was. Het was heel relaxed en ongedwongen. Al met al een fijne en goede ervaring met een mooi eindresultaat."
Ashley
"Wat een geweldige ervaring! Na de keizersnede was Cindy binnen een paar uur bij ons in het ziekenhuis en heeft de emotie van die dag prachtig in beeld gebracht. Ze was aanwezig toen onze 5-jarige zoon langs kwam om zijn net geboren zusje te ontmoeten en de bewondering in zijn ogen hebben we nu voor altijd op de foto dankzij Cindy. Het was heel fijn om Cindy aanwezig te hebben om foto’s te maken, zodat we daar niet over hoefde na te denken. Een hele speciale en intieme dag, waar wij door middel van de prachtige foto’s nog veel op terug kunnen kijken. Echt een aanrader!"

Vanaf € 425,-*

Fresh 48

      • – volledig verzorgde reportage van 1 uur bij jou thuis of in het ziekenhuis
      • – vanaf week 38 sta ik standby om binnen 48 na de geboorte langs te komen
      • – inclusief 25 zorgvuldig bewerkte digitale foto’s
      • – zelf uit te kiezen uit je eigen online gallery
      • – binnen 48 uur een kleine preview voor bijv. een geboortekaartje of online aankondiging
      • – inclusief een mini album van 15x15cm / 8 pagina’s
      •  
        
        
        
        
        
        
        
        

Vanaf € 985,-*

Birth

 • – kennismakingsgesprek bij jullie thuis
 • – volledig verzorgde reportage bij jou thuis of in het ziekenhuis
 • – vanaf week 38 sta ik 24/7 standby voor jullie, je kunt me dus ieder moment van de dag bellen, ook ’s nachts!
 • – aanwezig vanaf 3-4 cm ontsluiting, tot 2 a 3 uur na de bevalling, ongeacht de duur van de bevalling
 • – inclusief 75 zorgvuldig bewerkte digitale foto’s op usb stick, zelf uit te kiezen uit je eigen online gallery van ongeveer 150 foto’s
 • – binnen 24 uur een kleine preview voor bv. een geboortekaartje of online aankondiging
 • – inclusief een mini album van 15x15cm / 12 pagina’s met een kleine selectie van de mooiste foto’s

Vanaf € 1295,-*

Birth +

 • – kennismakingsgesprek bij jullie thuis
 • – volledig verzorgde reportage bij jou thuis of in het ziekenhuis
 • – vanaf week 38 sta ik 24/7 standby voor jullie, je kunt me dus ieder moment van de dag bellen, ook ’s nachts!
 • – aanwezig vanaf 3-4 cm ontsluiting, tot 2 a 3 uur na de bevalling, ongeacht de duur van de bevalling
 • – inclusief alle digitale bestanden (ongeveer 150) op luxe usb stick, je hoeft dus niet te kiezen!
 • – binnen 24 uur een kleine preview voor bv. een geboortekaartje of online aankondiging
 • – inclusief een luxe album van 20x30cm / 24 pagina’s met een uitgebreide selectie van de mooiste foto’s door jou te kiezen

* Voor deze pakketten geldt het volgende:
– Prijzen zijn inclusief reiskosten tot 25km vanaf 3818JH Amersfoort, en exclusief eventuele parkeerkosten en verzendkosten van de producten. Vanaf 25km wordt er €0,34 p/km in rekening gebracht. Voor het kennismakingsgesprek bij het geboortepakket worden geen reiskosten in rekening gebracht.
– Alle prijzen zijn inclusief het genoemde aantal bestanden. Deze ontvang je zowel in hoge resolutie voor eigen gebruik, als in lage resolutie voor online gebruik. Wil je meer foto’s? Deze kun je uiteraard altijd extra afnemen! De prijs per extra foto is €10,-. Mocht je meer dan 10 foto’s extra willen afnemen dan maak ik een op maat gemaakte offerte voor je.
– Vaste klanten ontvangen altijd 10% korting op de pakketprijs.